byter nu till nattstad.


Från och med nu så kommer jag bara att blogga på nattstad.se , inte för att jag inte vill ha blogg.se , men på nattstad kan jag som inte har iphone blogga med mobilen , och då kommer jag kunna blogga mer ,och med flera inlägg och skit , och då får man flera läsare osv.  Men ni kommer kunna följa bloggen HÄR .

färgar håret - instagirl.


just nu håller jag på å färgar min utväxt och gör så min hårfärg blir lite jämnare, men aja, har sjukt bråttom med att skölja ur det nu ,puss !

new smink



new in bitches ;*


Hejsan , igår fick jag typ väärsta fina tröjan från cubus , och imorgon är det skola , tagga..
Är så sjukt otaggad, vill verkligen inte, så ikväll måste jag typ färga min utväxt och lite sånt, sen efter skolan imorgon drar jag,amanda och lina till skärholmen , kanske tar nån bild, har fått ny mobil , som har en helt okej kamera. såhär ser tröjan ut ialafall, puss!

oh yeah , vi äter kanel! :)

 jag tycker att vi är enormt söta i den här videon , haha , nejmen , seriöst, vi äter kanel, det va väärsta starkt ,och lite äckligt också , haha men puss ! :D

ingen ung08 idag





wonderwall - dagens låt


Hejjsan , kom typ nyss hem efter att ha varit på ung08, och nu är bästa tomas hemma i sverige igen , träffar han och några till imorgon på ung , och kommer därför typ inte kunna blogga sådär jättemycket, puss !
Det här är världens bästa låt just nu , bara så ni vet .


i love it



Jag vet att vi ser 100% cp störda ut , men jag lovar, vi är helt normala , vi bara flippade lite när vi såg att one direction kom upp på tv skärmen , haha. PUSS !


grönan - olly murs <3














uppe nu ?!


Just nu är klockan halv 9 , och jag är vaken nu . Men det är för att jag ska åka till grönalund med Patricia,Kevin och Amanda , fast Kevin och Patricia ska inte åka karuseller . Vi ska typ åka klockan 11 , jag och Amanda kommer åka karuseller, men som sagt så ska inte kevin och patricia göra det, och sen klockan 8 typ , kommer vi kolla på olly murs som ska komma dit . 4 dagar kvar tills Tomas kommer hem , sjukt taggad! Puss

kärlek är som ett gummiband , när den ena släpper får den andra ta smällen.

→Inget med rubriken att göra, tyckte bara det lät som en bra rubrik←
Hejsan, Just nu ligger jag och väntar på Patricia, och när hon kommer så ska vi typ vara med tobbe , och kanske natta, jag vet inte . Bara 10 dagar kvar tills skolan börjar, snacka om jobbigt. Och så är det bara 5 dagar till Tomas kommer hem , snacka om glad, och 4 dagar kvar till ung08 , och imorgon drar jag till grönan för att se Olly murs. Woop woop , kul right ? Haaha, aja, ni får ha de så bra så länge,puss !

Dagens outfit jao!



nytt



Hejsan hoppsan , kom typ nyss innanför dörren efter att ha varit i stockholm , har köpt fett mycket kul saker !
Och så har jag snackat med tomaaaaas, träffat på simon , och lite sånt.
Haha, men enjoy the foton på mina nya stuffs. puuss



sms från spanien

Asså , snacka om glad man blir när man tror att man har fått ett sms från patricia , och så står det Tomas istället, gissa om jag blev glad, haha , saknar han som fan . Åh juste, jag kommer nog inte kunna köpa någonting , tror jag , för jag fick bara 200 kronor, och det räcker ju inte till nånting, så jag kommer typ äta för pengarna eller nåt ,haha .
Lämnade precis in min mobil på lagning också , så det lär ju kosta fett mycket, eftersom hela min skärm är sönder.
PUSS !

bambambaaaam

Godmorgon!
Just nu sitter jag och väntar på att Patricia,tobbe och natalie ska bli klara, vi drar vid tolv till stockholm.
Jag får se hur mycket pengar jag kommer att ha med mig , och jag får se vad jag kommer att köpa , men nånting ska jag ialafall köpa. Lägger ut dagens outfit aldelles strax ! puss så länge.

jag har humor.

omg , saknar han .


Omg, Tomas har varit borta i en dag snart, och jag saknar honom redan sjukt mycket, fattar inte hur det går till ,haha . Men aja , hoppas han har kul i spanien ialafall, för här i sverige är det fan heller kul , inte alls. Inte ett piss händer här, asså absolut ingenting händer. Men imorgon ska jag,tobias,patricia och natalie dra till stockholm, ska handla lite mer kläder och sånt, kanske tar med min kamera då , om jag orkar , haha. Det finns typ inte så mycket mer att skriva än att vi börjar skolan om typ 12 dagar, kul . Usch , kommer inte klara av åttan . puss!

nytt - hollister


tjenatjena,
jag och patricia kom typ nyss hem från stockholm , vi har typ varit där sen klockan 13:00 , för då var det one direction flashmob där , sjukt jävla coolt de va, haha, och sen drog vi till hollister , och jag köpte tröjorna där , och sen gick vi runt lite och testade kläder lite överallt. Haha , sen "mutade" vi en som jobbade på torget där, så vi fick två halsband för typ 80 istället för 100 ,hah. Men aja , puss .

NOW - the last song.




Nu ska jag och patricia vara fett coola och kolla på "the last song" bara för att den är bäst, och sorglig, har jag för mig, har inte sett den på ett tag .men eehm , sen ska vi nog sova , så naiiit.
här är vi just nu , jag vet att vi är jäätte super duper fina.

trillade omkull



Tjenatjena,
idag har jag,tomas,patricia och resten av the lads bara chillat typ , haha , och nu väntar jag på att klockan ska bli 3 , för då ska tomas ringa, för då är han på väg till arlanda eftersom han ska till spanien , kul för honom. men inte för mig , men aja , jag vet att bliderna är jäättesööta . -puss-

18 and life


Godkväll, nu känner jag att jag verkligen måste sova, är så sjukt trött. imorgon är sista dagen tomas är hemma , så då lär jag va med han hela dagen, sen åker han till spanien, typ . kommer sakna han fett mycket asså ,haha. men aja , nu ska jag sova, puss !

nytt


snygg ,right ? fick den av min syster idag som har vart i london och köpt den där, tycker ialafall om den sjuuukt mycket, haha, men nu mååste jag fan sova, ska upp tidigt, puss!

01:27


haha, asså seriöst, kärlek till teenagerposts.
aja, imorgon ska ialafall jag,tomas,patrcia och någon annan åka till grönan o ha de kul, haha , nejmen aa typ.
så det blir väl rätt kul, antar jag, men jag tar inte med mig kameran , orkar inte släpa på skiten , och kan heller inte ta bilder med mobilen , för den är sönder , så nu har jag en mobil me typ universums sääämsta kamera ,haha . aja , har absolut ingenting att blogga om som vanligt, även fast jag typ har skrivit några rader nu ,puss.

bilder från igår


sömntutor.


godmorgon typ ,haha, igår hade vi askul på stranden , och sen drog vi hem till mig och sov hos mig, och nu ligger alla och sover förutom jag. jag har fett tråkigt . puss
bilderna från igår kommer lite senare.

YOLO


Haha,hej , kom typ nyligen in från att typ ha vart på skateparken o en massa annat , så aa, jag , tomas , emil ,sara och patricia va där , dem typ skejtade medans vi satt och typ asgarvade ,haha , och imorgon ska vi också vara med dem , fast vet inte om emil ska med då , tror det bara blir jag ,patricia och tomas , ialafall ett tag , det lär ju bli kul , haha, men aja ,puss så länge ! :)

RSS 2.0