dålig uppdatering


kommer inte blogga så jättemycket på ett tag nu , eller tills jag får tillbaka min kamera, för isåfall kommer det bara att bli massa gamla bilder och musik (;


inte bloggat


hejsan tjolahoppsan , jag har inte bloggat på ett tag nu känner jag, men det är för att jag inte har haft min kamera, och jag tycker det är tråkigt att blogga utan bilder, för inläggen blir så tråkiga då , och min mobil kamera suger, men jag ska försöka hämta min kamera från moa ikväll eller imorgon , så ska jag försöka blogga mer :)

skiter i matchen


orkar att det finns så snygga människor... men aja,  skiter i matchen , orkar inte sitta och kolla på teve, så drar istället till "the strip" där mange makers och medina kommer :)

tagga ikväll irland-spanien :D


TAGGA!    irland, nu vinner ni !

cooolingar.


skolavslutningsbilderna







söta bilder..

sova




hahahhaha, okej , bara för att jag har världens sämsta natthumor så är jag sämst. men aja, vi tog så sjukt mycket bilder på avslutningen , så dem kommer ut imorgon  ,plus ännu fler, för jag och jennifer ska gå på biancas avslutning, så första dagen på sommarlovet , tagga gå upp tidigt :*

nya kläder





som ni kanske vet så har ju vi skolavslutning imorgon , och det här är vad jag ska ha på mig, jag kommer att ta med mig kameran imorgon och försöka ta så många bilder som möjligt !

rix fm festivalen


its hot (nytt)




i know i gave it to you months ago !


väldigt gammal bild hey . Igår va jag på grönan med bästa jennifer, vi åkte lite allt möjligt , och hade kul. och snart ska jag dra och köpa avslutningsklänning till min avslutning på tisdag ! :) pusssssss

♥♥♥♥





bilderna är tagna igår när vi var i stockholm med klassen .


fullt upp





den här dagen var så sjukt skön och kul , haha, vi var på mälarbadet och typ körde volleyboll , eller asså , jag och amanda körde inte men dem andra gjorde det , och det var bara jättekul ,hahah ♥

godmorgon- dagens klädsel


enormt sexig min , men godmorgon, drar till skolan snart, vet inte om jag kanske sover hos amanda ikväll , beror på hur vi ska göra imorgon (vi ska ju till grönan) men hörs senare !

kommande dagar i veckan







grattis jeremy !



Sjukt stort grattis till Jeremy Bieber som fyller år idag ! :D

kul liv


som sagt har jag inget liv heller.

bomba med inlägg


känner att jag måste bomba lite med inlägg, för annars ser designen helt fucked up ut ..

inga bilder?


Hej igen , känner att jag knappt har några bilder på mig själv, eller nån annan än one direction ^^ haha, men aa , skolavslutning om typ en vecka , ska bli sjuuukt skönt med sommarlov, orkar inte med skolan.. ha de bra !

cutiesar :')


hejsan ,just nu har jag jättetråkigt,haha, nejmen , jo ärligt, måste egentligen plugga ,men fastnar alltid vid datorn..


inspiration- london







dip dye


skaffade dip dye för några dagar sen , och är sjuuuukt nöjd, tycker det vart en cool färg och så , och snyggt som fan är de , är bara lite ovan fortfarande..

ny blogg


tja , jag bestämde mig för att göra en ny blogg , eftersom att den andra hade blivit så gammal , haha ^^ men jag ska försöka blogga varje dag , även fast jag vet att det inte kommer bli så , men jag ska försöka (:

RSS 2.0